دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 119 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1340 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کفیر چیست ؟
کفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الکلی است که منشاء آن به کوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .
در واقع تاریخچه کفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها کشف کرده اند که شیر تازه ای که در کیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یک نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام کفیر از زبان ترکی گرفته شده است . قسمت اول این کلمه یعنی « کف » در زبان ترکی به معنی لذت بخش می باشد که احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است که از این محصول استفاده می کردند .
این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .
کوههای قفقاز
ارزش غذایی و درمانی کفیر :
کفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیکی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیک ، فشار خون ، ایکسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم کفیر و خصوصیات فلورمیکروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانکراس و نیز بهبود حرکات پریستاتیک روده ها می گردد .
کفیر در افزایش حرکات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاکتیک و اسید استیک و آنتی بیوتیک موجود در کفیر موجب مهار کردن فرآیند فساد در روده کوچک می گردد.
اسید لاکتیک تولید شده بوسیله باکتری های موثر در کفیر موجب عمل انعقاد کازئین شده معمولا هنگامی که ph به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 که کازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و کلسیم جدا شده با اسید لاکتیک بصورت لاکتات کلسیم وارد ترکیب می شود .
کفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp و دیگر ترکیبات آلی پیچیده می باشد .
تهیه و تولید کفیر
دانه های کفیر (KEFIR GRAINS )
دانه های کفیر شبیه به گل کلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های کفیر خوشه هایی از میکرو ارگانیسم ها هستند که به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی کنار هم قرار می گیرند . شبکه دانه های کفیر از یک کمپلکس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساکارید بعلاوه سلول های متفرقه تشکیل شده است . عمده پلی ساکارید آن محلول در آب است که به آن کفیران می گویند .
دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 84 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
روش نگارش وتدوین مقالات علمی
تعریف پژوهش:پژوهش، فرایند پردازش اطلاعات است که مهمترین ویژگیاش زایایی، باروری و تولید علم در تاریخ آن علم میباشد و دارای هویت جمعی است.آنچه در کتب و منابع یافت میشود دادههااست. پس از سنجش و گزینش، دادهها به اطلاعات تبدیل میشوند، با پردازش اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها در مقاله، تولید علم صورت میگیرد. پژوهش، فرایند تولید علم است برخلاف بسط اطلاعات دیگران که توسعه است نه پژوهش. پژوهشگر مانند زنبور عسل است که چیز جدید تولید میکند نه مثل مورچه که فقط اطلاعات را جمع میکند.
lشأن مقاله این است که در مقیاس تاریخ آن علم، تولید علم کند. مقاله علمی پژوهشی، باید نوآوری داشته باشد و پیدا کردن حرف جدید در تاریخ یک علم که قبلاً نبوده، کار دشواری است. این نوآوری فقط در نظریهپردازی نیست بلکه میتواند زبان جدید، روش جدید، مسأله جدید، تعریف جدید و... در تاریخ علم باشد.
- معیارهای یک مقاله علمی
lالف- مرتبط بودن مطالب و کامل بودن lب
برخورداری از یک سازمان منسجم lپ
برخورداری از یک محوریّت تحقیقی در کلّیت و ترکیب مقاله
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 93 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . :DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 157 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع در 28 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع
ویژگی های فرآیند و نکات فنی
تولید گلوکز :
.1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی
تولید شیمیایی گلوکز مایع
فرآیند تولید
آماده سازی محلول نشاسته
اسید زنی
هیدرولیز
خنثی سازی
خنک کردن
رسوب گیری
فیلتر پرس اول
رنگبری
فیلتر پرس دوم
تغلیظ
سرد کردن
جمع آوری محصول
آماده سازی محلول نشاسته
نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج اندازه گیری می شود .
درجه بومه 20
هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا
اسید زنی
§در تانک اسید زنی به محلول نشاسته ، اسید کلریدریک 2٪ نرمال اضافه می گردد و توسط همزن مخلوط می گردد و PH محلول به 2/2-1/5 می رسد .
PH 1/8-2/2
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 128 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه
سازمان برمبنای وظیفه
مزایا و محدودیتهای سازمان برمبنای وظیفه
سازمان بر مبنای نوع تولید
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای نوع تولید
سازمان بر مبنای منطقه عملیات
سازمان بر مبنای مشتری
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای مشتری
محدودیتهای ساختارهای سنتی
الگو های جدید ساختار زمانی
عصرها ،عصر سازمانهای بزرگ است.
سازماندهی پس از برنامه ریزی می باشد.
در سازماندهی وظایف و اختیارات مشخص شود.
سازماندهی مجدد امری است دائمی
در موقعیت های مختلف ساختهای متفاوتی وجود دارد.
سازمان برمبنای وظیفه
واحد ها بر حسب وظیفه تقسیم می شود.
وظایف کلی به وظایف جزیی تقسیم می شود.
وظایف را تا کجا می توان به وظایف جزیی تر تقسیم نمود؟
وظایف نمی باید فقیر و بی معنی شوند.
تعداد پست ها و اطلاع از استاندارد انجام کار باید مشخص باشد.
برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین اجزا نیاز به سرپرستی می باشد.
واحد های صف و ستاد
به هر میزان وظایف پیچیده باشد بر تعداد واحد ها اضافه می گردد.
وظایف تخصصی را می توان با الگوی مشابه تقسیم بندی نمود .
تقسیم وظایف کار را با ارزیابی مشاغل و طبقه بندی آنها می توان تسهیل کرد.
مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای وظیفه
ایجاد حوزه های قوی تخصصی ( مزایا)
ارتقاء تخصص از طریق کار های ثابت ( مزایا)
با تغییرات نمی تواند خود را تغییر دهد ( محدودیت )
همکاری بین واحد ها ضعیف است ( محدودیت )
دشواری ارزیابی و مسئولیت های بین واحد ها ( محدودیت )
سازمان بر مبنای نوع تولید
واحد ها بر اساس تولیدات تقسیم می شوند.
از مزایای آن اینکه مسئولیتها روشن و مشخص است.
از دیگر مزایا سهولت در ارزیابی عملکردی می باشد.
همکاری بین واحد ها بیشتر است.
از محدودیت آن پراکندگی درتخصص می باشد.
سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی
اساس سازماندهی مناطق می باشد.
ازمزایای آن سرعت و سهولت شناخت نیازها و رفع آنها می باشد.
درمناطق مختلف این سازماندهی بسیارمفید است.
پراکندگی واحدهای منطقه ممکن است مشکل ساز باشد.
ممکن است ایجاد منطقه زدگی نماید.
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 522 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
سمینار کنترل
اندازه گیری و کنترل دما
1 ) حرارت، دما و مقیاس دما
2 ) تعریف دما سنج
3 ) انواع دماسنج ها
.1حرارت، دما و مقیاس دما
دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:
Q: محتوای حرارتی
CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم
M: جرم جسم
T: دمای جسم
T0 : دمای مرجع
دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.
2 ـ تعریف دما سنج
میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 244 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مقدمه
نظریه های هدایت و رهبری
نظریه های خصوصیات فردی رهبری
نظریه های رفت و رهبری
نظریه های موقعیتی و اقتضایی
نظریه های مسیر – هدف
نظریه ها انگیزش
نظریه های محتوایی
نظریه های فرآیندی
انگیزش در عمل
مقدمه
رهبری عبارتست از نفوذ در دیگران رهبری یعنی ایجاد انگیزه در یادگیری نفوذ و قدرت رهبری بر منابعی که قدرت و نفوذ از آن سرچشمه می گیرد ارتباط دارد. قدرت عبارتست از توانایی نفوذ نفوذ یعنی اعمالی که باعث تغییر در رفتار می شود.
منابع قدرت
منابع قدرت عبارتند از : قدرت مرجع قدرت قانونی قدرت تخصصی قدرت پاداش قدرت تنبیه
دسته بندی | برق |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 225 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
پاورپوینت سنسورمادون قرمز.صفحه کلید ماتریسی.سنسورLM35 در 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
►حسگرهای حرارتی با دقت سانتیگراد
شرح کلی:
سری LM35 شامل حسگرهای حرارتی آی سی مانندی هستند که ولتاژ خروجی آنها با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد. در نتیجه LM35 بر حسگر های حرارتی خطی که بر حسب درجه کلوین اندازه گیری می شوند، برتری دارد چرا که بدینگونه لازم نیست کاربر یک ولتاژ ثابت زیاد را از خروجی آن کم کند تا مقیاس سانتیگراد مناسب را بدست آورد. با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست. به منظور درجه بندی و اندازه گیری در سطح wafer ، هزینه کمی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقاومت ظاهری پایین خروجی LM35، خروجی خطی و اندازه گیری ذاتی دقیق، فصل مشترکی است جهت خواندن یا کنترل آسان شدت جریان برق که می توان با منبع تکی برق یا اضافه و کم کردن منابع از آن استفاده کرد. از آنجا که این پدیده تنها 60 میلی آمپر از منبع دریافت می کند، خودگرمایی بسیار پایینی دارد، کمتر از 0.1°C در هوای معمولی . LM35 جهت عملکرد در درجه حرارت −55° تا +150°C مجاز می باشد در حالیکه LM35C برای درجه حرارت −40° تا +110°C (−10° با دقت اصلاح شده) مجاز می باشد. سری LM35 در بسته های ترانزیستور TO-46 کیمیایی موجود میباشد در حالیکه LM35C، LM35CA و LM35D در بسته های ترانزیستور TO-92 موجود است. LM35D نیز در یک بسته کلی کوچک نصب شده بر روی یک سطح 8 گرافیتی و بسته TO-220 پلاستیکی موجود می باشد.
ویژگی ها :
اندازه گیری دقیق به درجه سیلسیوس (سانتیگراد)
عامل مقیاس خطی + 10.0 mV/°C
دارای دقت تضمینی تا 0.5°C (در +25°C)
مجاز برای درجه حرارت −55° تا +150°C
مناسب برای کاربردهای متحرک
هزینه پایین به دلیل استفاده از لوازم wafer-level
عملکرد از 4 تا 30 ولت
فشار جریان برق کمتر از 60 میلی آمپر
خودگرمایی پایین، 0.08°C در هوای ساکن
غیر خطی تنها در شاخص ±1⁄4°C
خروجی مقاومت ظاهری پایین ، 0.1 W برای بار 1میلی آمپر
►کاربردها :
LM35 را می توان همچون دیگر حسگرهای حرارتی آی سی به آسانی مورد استفاده قرار داد. آن را می توان بر روی سطح چسباند یا پیوست کرد و درجه حرارت آن در حدود 0.01°C درجه حرارت سطح خواهد بود البته با این فرضیه که درجه حرارت محیط تقریبا با درجه حرارت سطح یکسان است. اگر درجه حرارت هوا بسیار پایین تر یا بالاتر از درجه حرارت سطح باشد، درجه حرارت واقعی LM35 به اندازه درجه حرارت متوسط بین درجه حرارت سطح و درجه حرارت هوا می باشد. چنین فرآیندی بخصوص برای بسته پلاستیکی TO-92 صحت دارد که در آنها گرافیت های مسی اصلی ترین مسیر گرمایی جهت انتقال گرما به داخل قطعه است، در نتیجه ممکن است درجه حرارت آن بیش از اینکه به درجه حرارت سطح نزدیک باشد به درجه حرارت محیط نزدیک باشد. به منظور کم کردن این اشکال، اطمینان حاصل کنید که سیم پیچی LM35 در زمان باقی گذاشتن قطعات در همان درجه حرارت مورد نظر برای سطح است.
دسته بندی | تولیدی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 632 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 36 |
پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه:
دروضعیت کنونی دنیا تولیدوتوزیع موادغذائی نه تنها ازجنبه اقتصادی بلکه ازجنبه سیاسی اهمیت فراوانی پیدا کرده است.همه ما درزندگی روزمره مان بابسته بندی سروکارداریم اما اگرازماخواسته شود که آنرا توضیح دهیم هرکدام تصویرمتفاوت ازدیگری درذهن داریم.بهترین واژه برای بسته بندی که امروزه نیزاین تعریف بعنوان کاملترین تعریف برای بسته بندی کاربردداردعبارتست از:
1-یک سیستم که زمان تهیه کالا راجهت انتقال - توزیع - ذخیره –خرده فروشی ومصرف کاهش میدهد.
2-یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده درشرایط مطلوب وبا حداقل هزینه است.
3-یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه تحویل کالارابه حداقل می رساند درحالیکه فروش ودرنتیجه سودحاصل ازآن رابه بالاترین حدافزایش می دهد.
اهداف:
n1-افزایش سطح تولیدات غذائی کشورازطریق برنامه ریزی مناطق باتوجه به محصولات موجودوامکانات بالقوه. n2-ارتقاء سطح تولیدات غذائی کشورازطریق بهینه ازمواد اولیه وجلوگیری ازهدررفتن غذا بابهره گیری ازفن آوریهای جدید وبکارگیری نیروی متخصص به نحوی که محصولات مزبور بتوانددرعرصه بین الملل ازهرنظرباکالای مشابه رقابت منطقی داشته باشد.