آشنایی با جلوه ها و نمونه های بارز هنر و معماری ایران در عصر صفوی

آشنایی با جلوه ها و نمونه های بارز هنر و معماری ایران در عصر صفوی
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 10833 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 219
آشنایی با جلوه ها و نمونه های بارز هنر و معماری ایران در عصر صفوی

فروشنده فایل

کد کاربری 7780

آشنایی با جلوه ها و نمونه های بارز هنر و معماری ایران در عصر صفوی


پاورپوینت شکل گیری و تغییر باور، نگرش و رفتار

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان شکل گیری و تغییر باور، نگرش و رفتار در حجم 33 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی درس رفتار مصرف کننده در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مدیریت
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2164 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
پاورپوینت شکل گیری و تغییر باور، نگرش و رفتار

فروشنده فایل

کد کاربری 19

عنوان: پاورپوینت شکل گیری و تغییر باور، نگرش و رفتار

دسته: مدیریت- مدیریت بازاریابی بین الملل (ویژه ارائه کلاسی درس رفتار مصرف کننده)

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 33 اسلاید

این فایل در زمینه " شکل گیری و تغییر باور ، نگرش و رفتار " می باشد که در حجم 33 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل بسیار کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درس رفتار مصرف کننده در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مجموعه مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

باور مصرف کننده

اثر هاله ای

عوامل موثر بر اهمیت ویژگی کالا یا خدمات

نگرش مصرف کننده

رفتار و نیات در رفتار

تعریف نیات رفتاری

چگونگی شکل گیری باورها ، نگرش ها و رفتارها

سلسله مراتب باورها، نگرش و رفتارها

سلسله مراتب چهارگانه اثرات

برخی راهبردهای ارتقاء مبتنی بر نوع فرایند خرید مصرف کننده

پیش بینی نگرش های مصرف کننده از طریق مدلهای چند ویژگی

فرمول ارزیابی و قدرت باور

نگرش های کلی در برابر نگرش نسبت به پدیده

مدل نیات رفتاری

دیدگاههای اصلی ترغیب

رویکرد تصمصم گیری در تغییر نگرش

مدل احتمالی تفسیری در فرایند ترغیب

مدل های چند ویژگی و مسیر تصمیم گیری به سوی ترغیب

فرایند ایجاد تغییر در نگرش

پنج روش تغییر دادن نگرش : دیدگاه چندویژگی

مسیر تجربی برای تغییر نگرش

نظریه توازن

همسانی شناختی

عناصر شناختی در چارچوب نظریه توازن

تعریف حالت متوازن از نظر فریتز هیدر

چند نمونه از حالتهای متوازن و نامتوازن

نگرش نسبت به آگهی

مسیر تاثیر رفتاری برای تغییر رفتار

شگرد خودشیرینی

تکنیک پا لای درب

تکنیک درب توی صورت

تکنیک درب توی صورت

تکنیک یک تومان هم یک تومان است

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.


پاورپوینت روشهای بازپروری و توانبخشی

پاورپوینت روشهای بازپروری و توانبخشی در 86 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1008 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 86
پاورپوینت روشهای بازپروری و توانبخشی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت روشهای بازپروری و توانبخشی در 86اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تعریف توانبخشی :

توانبخشی عبارت است از مجموعه ای از خدمات و اقدامات هماهنگ پزشکی ، آموزشی ، حرفه ای و اجتماعی است که برای بازتوانی فرد معلول و ارتقای سطح کار آرایی او در بالاترین حد ممکن به منظور دستیابی به یک زندگی مستقل ودر جامعه عرضه می گردد .


تعریف مداوم که در واقع آسان کردن ( سازگاری اجتماعی Adjustment (Social در آن لحاظ شده است : توانبخشی عبارت است از فرآیندی هدف گرا و دارای محدودیت زمانی که هدفش توانا ساختن یک شخص دارای اختلال برای رسیدن به یک سطح ذهنی ، جسمی ، اجتماعی و کارکردی مناسب است که در این راه اورا برای تغییر دادن زندگیش با ابزارهایی مجهز می سازد .

توانبخشی شامل اقداماتی است که فقدان کارکرد را جبران می کند ( برای مثال به وسیله کمکهای فنی ) و همچنین شامل اقداماتی است که سازگاری اجتماعی را تسهیل می نماید .



«اهداف توانبخشی»

پیشگیری از ایجاد یا بروز معلولیت ( روانی ، اجتماعی )

جلوگیری از پیشرفت معلولیت

ارتقاء سطح آگاهی عمومی نسبت به معلولین و معلولیت

سـعی در خـود کـفایی فـرد معـلول و قـادر سازی Enabling ) ) وی در بـرخورد با مـشکـلات ü تطابق زندگی معلولین با جامعه


ارائه تسهیلات و خدمات شهری مناسب جهت استفاده معلولین

افزایـش آگاهی معلولین نسبت به توانایی های جسمی ، روانی ، اجتماعی خویش و تطبیق آنان با محیط

اهتمام به بازگشت فرد معلول به جامعه از طریق اشتغال و کسب استقلال مالی و تبدیل وی به یک فرد مولد ومؤثردر جامعه


تاریخچه توانبخشی در جهان

1– دوره تاریخ پـزشـکی یا پـزشـکی درمـانی ( Curative – Medicine )

از بدو خلقت بشر و تلاشهای درمانی در جهت رفع بیماری انسان بوده است .

...

...

...


پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل pptx
حجم فایل 546 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


بررسی انتقال حرارت در مبدل های حرارتی
براثر جرم گرفتگی

انتقال حرارت در مبدل های حرارتی


موارد بررسی :

•جرم گرفتگی

•محاسبه ضریب انتقال حرارت کلی

•منحنی تغییرات زمانی فاکتورلایه جرمی

•مکانیزم های جرم گرفتگی

•تاثیر پارامتر های مختلف بر روی جرم گرفتگی


•جرم گرفتگی

•به هر رسوبی که روی سطح انتقال حرارت مبدل تشکیل شده و منجر به افزایش مقاومت حرارتی سیستم مبدل گردد.


محاسبه ضریب انتقال حرارت در مبدل

تغییرات زمانی فاکتور لایه جرمی


تغییرات زمانی فاکتور لایه جرمی


پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیکی ترکیبات آروماتیک از آبهای آلوده

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیکی ترکیبات آروماتیک از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 690 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیکی ترکیبات آروماتیک از آبهای آلوده

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیکی ترکیبات آروماتیک از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه

از نقطه نظر مهندسی محیط زیست تصفیه محیطهای آلوده به هیدروکربنهای دارای اهمیت ویژه ای است در میان اقسام مختلف محیط زیست آب اهمیت بسزایی دارد و در میان هیدروکربنها ترکیبات آروماتیک خطرناکتر می باشد . لذا در این تحقیق فنانتری که یکی از آلاینده های حلقوی رایج در مطالعات آزمایشگاهی می باشد انتخاب شد و از میان روشهای حذف آلاینده های حلقوی روش های بیولوژیکی مورد بررسی قرار گرفت به این ترتیب که یک مدل غیر ساختاری برای مطالعه روی تبدیل زیستی فنانترن توسط قارچهای رشته ای کانینگاملا الگانز در یک بیو راکتور نا پیوسته همزن دار مورد ارزیابی شد معادلات حاکم بر مدل از مراجع پیشین که بر اساس معادلات مونود و شبه مونود بود استفاده شد تا ارتباط تبدیل زیستی فنانترن با میزان رشد بیومس و سایر پارامترها سیستم مانند غلظت اولیه سوبسترا میزان هوا دهی زمان ماند و ... تحلیل شود که مدل انتخاب شده در غلظتهای بالای فنانترن ممانعت (Inhibitation ) در مقابل رشد توده سلولی می شود .


پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3389 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 87
پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی - حرارت و برودت در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

•مقدمه

•یکی از مهمترین عوامل در راحتی مناسب برای زندگی و کار انسان ایجاد حرارت لازم ومطبوع در زمستان وبرودت وتهویه لازم در تابستان است. •موقعیت یک ساختمان باید طوری باشد که از نور خورشید نهایت استفاده شود. جهت شمالی از جنوبی خنک تر است زیرا سایه براین جهت افکنده می شود ولی جهت جنوبی به طور دایم در معرض تابش نور خورشید قرار دارد به جهت اختلاف زاویه تابش خورشید در تابستان وزمستان در طرح ساختمان پیش آمدگی بام باید طوری طرح گردد که در تابستان ایجاد سایه نموده و در زمستان اجازه ورود نور به داخل خانه را بدهد. •استفاده از عوامل طبیعی برای ایجاد محیط مناسب وهوای مطبوع در ساختمان همیشه بهترین راه بوده وهست واز این رو بشر از دیرباز همیشه به فکر تغییر درجه حرارت محیط و مطبوع نمودن آن بوده است چنانچه حفر سردآبها و استفاده ازحوضخانه ها ساختن بادگیرها و زیر زمین های خنک در مناطق گرم موید این نظریه است و نیز استفاده از عایق، تهویه، پیش آمدگی بام، درزگیری وقرار دادن صحیح موقعیت ساختمان نسبت به خورشید کمک موثری به گرم کردن و یا خنک کردن ساختمان می باشد.


•مواد ومصالح ساختمان: •1- گچ •2- آهک •3- سنگ •4- سیمان •5- بتن •6- شیشه •7- چوب •8- آجر •9- فلزات •10- پلاستیک •11- بلوک سفالی


•1- گچ:

•از مصالح ساختمانی است، که در طی سالیان دراز در ساختمان سازی و •از ابتدایی ترین مرحله(مشخص کردن محدوده زمین ) تا انتهایی ترین مرحله ساخت(گچ وخاک) در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. •ویژگی ها وموارد استفاده گچ: •سقف کاذب، مقاوم در برابر زلزله، کاهش وزن کلی ساختمان بر روی فونداسیون وسازه، اقتصادی بودن، سرعت درساخت ونصب، امکان کار •بر روی آن،قابلیت ترمیم وتعویض، عایق حرارت وصوت(60 تا70 •درصد ارتعاشات را به خود جذب می کند) ورطوبت،مقاوم دربرابر آتش تا180درجه، وجود قطعات پیش ساخته ، در برابر ضربه وفشارمقاوم است وبه عنوان سقف کاذب نیزاستفاده می شود. •2- آهک: •جسمی سفید رنگ است که برای ساخت ملات استفاده می شود. •ویژگی ها وموارد استفاده آهک: •قدرت چسبندگی بالا •ملات آهکی، آجر ماسه آهکی، تثبیت خاک وشن در پی سازی. •3- سنگ: •یکی از عناصر طبیعت است و در هیچ دوره ای اهمیت خود را از دست نداده است •ویژگی ها وموارد استفاده سنگ: •مقاومت در مقابل سایش، نیروهای فشاری وعوامل جوی. •نماسازی،ساخت دیوار، کف سازی.


•4- سیمان:

•فرآورده ای است شیمیایی که در نتیجه ی ترکیب با آب به دست می آید و •سفت وسخت می شود که محصول حاصله در مقابل آب ورطوبت بادوام ومقاوم است. •ویژگی ها وموارد استفاده سیمان: •مقاوم در برابر رطوبت وآب، قدرت وکارآیی زیاد. •5- بتن: •به جسم ترکیبی گفته می شود که پس ازمخلوط چند عنصرباهم جسم یک پارچه ومقاومی به نام بتن بوجود می آید. •ویژگی ها وموارد استفاده بتن: •سرعت دراجرا، مقاومت بالا در برابر زلزله وفشار وآتش سوزی، فرم پذیری پیش از سفت شدن. •6-شیشه: •جسمی است بی رنگ سخت،شکننده ودرمکانهای مختلف وبرای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد وبرای گذراندن نورو •حفظ زیستگاه از اثرهای جوی بویژه برف وباران،کم وزیاد شدن دما مصرف می شود. •ویژگی ها وموارد استفاده شیشه: •عبور نور، حفظ دمای محیط وزیبا سازی،جذابیت وزیبایی. •شیشه پنجره، لوله شیشه ای،بلون های شیشه ای، پشم شیشه وشیشه اسفنجی. •7- چوب: •چوب هم چون دیگر عناصر ساختمان در بعضی ازنواحی به وفور یافت می شود.به همین دلیل درساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. •ویژگی ها وموارد استفاده چوب: •عایق در برابر جریان الکتریسیته، مقاومت وهدایت صوت(آکوستیک) •چوب هم چون گچ از ابتدایی ترین مرحله کار(شمع زدن)تا انتهایی ترین مرحله کار(نصب درهای ساختمان) مورد استفاده قرار می گیرد.


•8- آجر:

•از قدیمی ترین مصالح ساختمانی است که قدمت استفاده از آن به10هزار سال پیش می رسد. •ویژگی ها وموارد استفاده آجر: •ارزان قیمت،تنوع محصول،فراوانی محصول وکاربردهای متنوع. •درساخت دیوارهای داخلی وخارجی، نما،بعضی ازپی سازی ها. •9- فلزات: •استفاده از فلزات وآهن آلات به ماقبل تاریخ باز می گردد. •ویژگی ها وموارد استفاده فلزات: •مقاوم در برابر ضربه، فشار،زلزله،دما. •اسکلت بنا،فونداسیون،ستونها وسقف،درها وپنجره ها. •10- پلاستیک: •از جمله عناصر ساختمانی است که احتیاج فوری به کاهش انرژی چه برای گرما چه برای سرما موجب شده تا در ساختمان از این ماده و مشتقات آن استفاده شود. • ویژگی ها وموارد استفاده پلاستیک: •اطمینان از اقتصادی بودن پروژه،عایق در برابر حرارت،مقاومت در مقابل الکتریسیته، آسانی نصب واتصال،طول عمر زیاد،وزن سبک. •در لوله کشی ،برق کشی، زوار پنجره ها. •11- بلوک: •از جمله مصالح ساختمانی است که در ساخت سقف ودیوارها مورداستفاده قرار می گیرد. •ویژگی ها وموارد استفاده بلوک: •عایق حرارتی وصوتی ورطوبتی،مقرون به صرفه،سبک، حمل واتصال آسان. •ساخت سقف ودیوارها.


پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1532 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

عکس هایی از اطراف آرامگاه

در میان دره سمت غرب تپه ای که آرامگاه بر آن استوار گردیده است محوطه باستانی وجود دارد که به استناد سفالینه های پراکنده بر سطح آن می توان مربوط به قرون اولیه اسلامی منسوب نمود. به گفته اهالی روستا در دل تپه مرتفع مقابل آرامگاه اتاقک هایی وجود دارد که می توانند پناعگاهی دخمه ای باشد.


شرح حالی از عبدالرحمن گهواره گر

مقبره خواجه عبدالرحمن گهواره گر دارای سنگ قبری بوده که موقوفات مقبره را معلوم می ساخته است. ولی عده ای به خاطر منافع شخصی این سنگ را از بین برده اندکه عکس روبه رو سنگ قبر جدید مقبره است.


گهواره گر در اواخر قرن هشتم و نیمه اول قرن نهم هجری در قید حیات بوده است که عارفان هم دوره او شیخ حافظ بهاء الدین عمر ابردهی و مولانا رضی الدین علی مایانی بوده اند . در جواهر الاسرار و الحائق کنیه وی ابوالقاسم ذکر گردیده است و به گهواره گر یعنی گهواره ساز معروف بوده است.


مختصری از شرح بنا

مقبره ی عبدالرحمن گهواره گردرجوارروستای نوزاد و در نزدیکی شهرستان چناران است. بررسی کالبدبنااحتمال ساخت آن رادردومرحله ی زمانی درذهن متبادر می سازد. به نظرمی رسدمقبره ی اولیه عبدالرحمن گهواره گر بنایی کوچک بوده که دردوره ی بعدبدون تخریب ودخل و تصرف, گنبدوبارگاهی به آن اضافه شده است.


سردراصلی آرامگاه

ازسردراصلی آرامگاه فقط نیمی ازآن برجای مانده است که مصالح آن آجروملات است .


ورودی های محوطه آرامگاه

آرامگاه عبد الرحمن گهواره گر دارای چهار وجه می باشد که فقط از دو وجه آن یکی در نمای شمالی و دیگری در نمای جنوبی می توان وارد محوطه ی ارامگاه شد . چون در دو وجه دیگر نرده های فلزی بدون بازشو قرار داده اند.


پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 292 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه

هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.

در بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گاوهای شیری بیش از همه مورد توجه قرارگرفته است.

یکی از دلایل این مسأله آن است که تولید در گاوهای شیری از طریق توزین شیر تولیدی و تعیین چربی آن به فواصل معینی در طول دوره شیردهی، به سادگی و با دقت قابل اندازه گیری است. دلیل دیگر آن است که نیازهای مصرف کننده از نظر کیفیت محصول لبنی کاملاً مشخص بوده و نیازی به تجدید نظر و تغییر در اهداف انتخاب طی گذشت سال ها نبوده است.


در حال حاضرمیزان وراثت پذیری چربی شیر از حد متوسط به بالاست به طوری که به وسیله انتخاب بر اساس فنوتیپ فرد می توان این صفت را بهبود بخشید.

انتخاب، مهم ترین ابزار برای تغییر وفور ژن های تولید کننده صفات کمی در راستای هدف تعیین شده می باشد.افراد انتخاب شده با هم جفت گیری کرده و نسل بعد را به وجود می آورند و بدین ترتیب ژن های مطلوب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند. qبرای این که فرآیند سریع تر و موفق تر انجام گیرد لازم است ارزیابی ژنتیکی دقیقی از افراد جامعه به عمل آید.


برای ارزیابی ژنتیکی دام ها به طور صحیح و دقیق باید عوامل محیطی تأثیرگذار بر روی صفت مورد نظر شناسایی و سهم آنها در بروز اختلافات تعیین شود. همچنین باید از مدل هایی استفاده شود که تفاوت های بین افراد را به نحو مطلوب تر توجیه نماید.

استفاده از مدل های روزآزمون برای صفاتی که در طول دوره ای مشخص چند بار رکوردبرداری می شوند (از قبیل تولید شیر، تولید چربی شیر و …) مؤثر واقع می گردد.


بررسی منابع

عوامل محیطی مؤثر بر شیر و چربی آن qاز عومل مؤثر بر روی تولید شیر و چربی شیر می توان موارد ذیل را نام برد:

نژاد، طول دوره شیردهی، روزهای شیردهی، گله، دفعات دوشش در روز، سال وفصل زایش، آبستنی، وزن بدن، فحلی، جنس گوساله، تغذیه، دمای محیط، سن اولین زایمان، مرحله شیردهی، سن زایش، تعداد روزهای خشکی، فعالیت و مدیریت تولیدمثل.

مدل روزآزمون

در یک برنامه داده برداری که در سطح ملی یا منطقه ای انجام می شود مأمورین مربوطه در هر ماه یک نوبت به گاوداری ها مراجعه و تولید شیر هر حیوان را در دو یا سه نوبت دوشش در فرمهای مخصوص ثبت می نمایند. این مقدار شیر و چربی شیر که به عنوان مقدار تولید حیوان در روز داده برداری محسوب می شود اصطلاحاً تولید روزآزمون نامیده می شود .


پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1035 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مخمرها

¨مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند . ¨اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .


پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 136 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62
پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تخمیر فراورده های حیوانی

•مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده که به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. •3-1 فراورده های تخمیر شده شیر •همان طوری که نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، که ممکن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاکتیک است که باعث انعقاد شیر می گردد. •فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می کنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و ترکیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده

•تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مرکزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا که دامداری بوده این فراورده ها هم کم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ کره کشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، کفیر، کومیس، اسکایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذکور، و یا به طور کامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در کشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند. جدول 3-1 مجموعه کامل تری از شیرهای تخمیر شده را خلاصه می نماید.


•برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میکروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می کنند •

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.


•شیرهای تخمیر شده ای که با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی که برده می شود که حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میکروب هایی که در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاکتوباسیلوس و استرپتوکوکوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است


ماست:

•ماست بیش از سایر شیرهای تخمیر شده در جهان تولیدو مصرف می شود. به همین دلیل بیش از سایر شیرهای تخمیر شده مطالعه و شناخته شده است.

انواع مختلف ماست هایی که در کشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر کامل، کم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یکپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی که پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی، انجماد، خشک یا تغلیظ کردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می کنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میکروبی و همچنین ویژگی هایی است که با مسائل میکروبی این فراورده ارتباط پیدا می کنند


•یکی از ویژگی های مهم ماست استفاده از دو نوع باکتری لاکتیک، یعنی استرپتوکوکوس – ترموفیلوس (با نام جدید استرپتوکوکوس – سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس. چاپ نهم برگزمانوآل)، و اکتوباسیلوس – بولگاریکوس(با نام جدید لاکتوباسیلوس – دلبروکی ئی زیر گونه بولگارریکوس، چاپ نهم برگزمانوآل) در تولید آن است. •مقررات استاندارد برخی از کشورها تعداد باکتری های لاکتیک را در پایان فرایند تولید مشخص می نماید.چنانچه بر اساس مقررات کشور فرانسه، تعداد این باکتری ها در پایان فرایند باید حداقل 10 یاخته در گرم باشد.